Lansarea proiectului „Tineri în Biserică” în protopopiatele Caransebeș și Băile Herculane

Sectorul Social-Filantropic, Misionar și Activități cu tineretul al Episcopiei Caransebeșului anunță lansarea proiectului „Tineri în Biserică” în protopopiatele Caransebeș și Băile Herculane. Proiectul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 10-15 ani, se va desfășura în perioada martie -iulie 2013 și are ca scop implicarea activă a tinerilor în viața Bisericii și înțelegerea corectă a valorilor credinței ortodoxe, după cum aflăm de pe site-ul episcopiacaransebesului.ro.

Este conceput să se desfășoare pe două direcții distincte, dar strâns legate între ele: concursuri de cunoștințe religioase „Să ne cunoaștem credința”, care vor avea loc în lunile martie – aprilie în fiecare parohie partieneră și tabăra de creație „Credință și artă pentru toți” care se va desfășura în perioada 1-7 iulie 2013.

Pentru participarea la acest proiect se vor selecta cinci parohii din protopopiatele Caransebeș și Băile Herculane, iar perioada de înscriere este 26 februarie – 4 martie 2013. Informații suplimentare legate de înscrierea și participarea la acest proiect se pot obține folosind adresa de email [email protected], precum și la numărul de telefon 0734773477, persoană de contact Mihai Ciucur – inspector pentru activități cu tineretul.

Comentarii Facebook


Știri recente