Lansarea platformei naționale pentru educație

Marți, 19 februarie 2013, în sala de consiliu a Palatului administrativ din Timișoara a avut loc lansarea platformei naționale pentru educație, ce vizează abordarea intersectorială și multidisciplinară a problematicii reducerii fenomenelor de absenteism și prevenirii abandonului școlar prin implicarea tuturor entităților care oferă servicii în vederea respectării și promovării dreptului la educație și timp liber al copilului, informează „Ziarul Lumina”.

La eveniment a participat pr. Sorin Lungoci, responsabil al Sectorului de învățământ și activități cu tinerii din cadrul Arhiepiscopiei Timișoarei, și Ioana Popescu, din partea Școlii Ortodoxe „Antim Ivireanul” din Timișoara.

Platforma Națională pentru Educație este un proiect implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil, cu sprijinul tehnic și financiar al reprezentanței UNICEF în România, Ambasadei Franței în România și Organizației World Vision, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Direcția Protecția Copilului din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Comentarii Facebook


Știri recente