Lansarea monografiei Protopopiatului Mihăilești

Joi, 11 iunie 2015, la Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii”, din cadrul Centrului Cultural Pastoral „Gavril Drugănescu”, din localitatea Florești-Stoenești, cu prilejul lucrărilor Conferinţei pastoral-misionare semestriale de primăvară din Protopopiatul Mihăilești, a avut loc lansarea Monografiei Protopopiatului Mihăilești, apărută cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului.

Potrivit episcopiagiurgiului.ro, în deschiderea evenimentului, Preasfinţia Sa a evidenţiat importanţa lansării acestei monografii. Această lucrare, a arătat Preasfinţia Sa, se doreşte a fi o contribuţie la rememorarea identităţii noastre creştin-ortodoxe, deoarece lucrarea cuprinde în paginile sale numeroase informații necesare și deosebit de interesante cu privire la istoria lăcașurilor de cult din cuprinsul Protopopiatului Mihăilești.

Monografia Protopopiatului Mihăilești vede lumina tiparului în acest an, pe care Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la propunerea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, l-a declarat „Anul omagial al misiunii parohiei și mănăstirii azi” și ,,Anul comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur și al marilor păstori de suflete”.

Comentarii Facebook


Știri recente