La finalul postului, ASCOR Iași te invită să asculți muzică populară în aer liber: Concert caritabil

ASCOR Iași organizează în data de 15 august un concert de muzică populară cu scop caritabil, pentru susținerea activităților sociale ale asociației, între care și campania ,,Împreună ridicăm o casă”.

Concertul va avea loc de Adormirea Maicii Domnului, seara, începând cu ora 18:00. Evenimentul este organizat în aer liber, în parcarea Centrului de Evenimente AGORA (fosta sală Providența).

Vor concerta: Ion Paladi, Constantin Bahrin, Maria Costioaia, Cristinel Iordăchioaia, Florentina Vezatiu, Sergiu Grăunte, dar și doi membri ASCOR Iași: Remus Fandarac și Daniel Paraschiv.

Prețul unui bilet este de 35 de lei, iar grupurile mai mari de zece persoane vor avea o reducere de 5 lei / bilet. Vezi mai multe detalii pe pagina de Facebook ASCOR Iași.

Este posibil ca imaginea să conţină: 10 persoane, text
Afișul evenimentului.

Cauza principală care va fi susținută din fondurile colectate este mobilarea celei de a doua case construite de ASCOR Iași pentru o familie aflată în dificultate.

Beneficiarii sunt din Botoșani: O familie cu trei copii care are în grijă încă doi minori (sora și fratele mamei) și așteaptă un al patrulea prunc. Toți cei 7 locuiesc în satul botoșănean Pleșani, într-o casă puternic degradată cu doar 2 camere. Doi dintre copii sunt diagnosticați cu hidrocefalee.


Sursă foto: Facebook / Andrei Mocanu


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente