La ce SFÂNT ROMÂN te rogi mai des?

Sfinții pe care îi cinstim zilnic și le pomenim faptele au fost oameni, asemenea nouă. Față de noi, oamenii de astăzi, îi deosebește viața lor curată în care au așezat iubirea de Dumnezeu mai presus de iubirea lumii acesteia. Sfinţii, așadar, sunt oameni care au urmat întocmai Mântuitorului și L-au iubit mai presus de lucrurile trecătoare ale lumii. Între noi, românii, și sfinții români există un grad foarte mare de apropiere, datorită faptului că ei au trăit pe același teritoriu și au împărtășit aceeași cultură și aceleași valori ca noi.

Răspunde-ne la ce sfânt român te rogi mai des și poți câștiga o Biblie cu fermoar. De asemenea, te rugăm să ne transmiți în ce situații îi soliciți ajutorul sfântului menționat.

Pentru a te înscrie la Concursul nostru #CuvântulLuiDumnezeuPtTineri, transmite un comentariu unic la acest articol (până duminică, 04 decembrie 2016, ora 23:59) în care să menționezi: răspunsul corect, nume și prenume real, precum și o adresă de e-mail.

Persoana câștigătoare va fi desemnată prin tragere la sorți. Extragerea va fi efectuată în mod independent cu ajutorul serviciului www.tragerilasorti.ro, unde pot fi consultate detalii. Câștigătorul va fi anunţat pe www.basilica.ro la secţiunea Concursdar şi pe pagina oficială de facebook a Agenției de știri Basilica (facebook.com/basilica.ro).

***

Regulament și informații practice.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…