#CuvântulLuiDumnezeuPtTineri: Informaţii practice

Din dorinţa de a veni în ajutorul cititorilor care participă la Concursul nostru #CuvântulLuiDumnezeuPtTineri, oferim în cele ce urmează câteva informaţii practice pentru o participare corectă:

Cine poate participa la concurs?

La acest Concurs poate participa orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 15 – 35 ani, din România şi Republica Moldova.

Cum mă înscriu în concurs?

Noi publicăm întrebarea săptămânii în fiecare zi de luni. Tu poți participa dacă răspunzi printr-un singur comentariu la întrebarea noastră. Atunci când răspunzi, asigură-te că îți completezi numele și prenumele, dar și o adresă de e-mail validă.

Cum aflu dacă am câștigat?

Tot în ziua de luni, în urma unei trageri la sorți online, anunțăm câștigătorul pe site-ul nostru. Vrei să fii sigur că afli câștigătorul? Urmărește-ne pe Twitter, Facebook și Google+!

Serviciul de tragere la sorţi este unul profesionist, generat de un soft independent. În orice moment se pot consulta detalii despre data extragerii, lista participanţilor şi câştigătorul etapei respective.

Cum intru în posesia premiului?

Dacă ai răspuns corect și ai fost desemnat câștigător, te contactăm pe e-mail. Trebuie să te asiguri că ne răspunzi în 48h. În caz contrar, suntem nevoiți să organizăm o nouă tragere la sorți.

După ce stabilim contactul, în scurt timp îți trimitem Biblia, prin curierat rapid, ca să începi cât mai repede lectura ei.

Dacă am câștigat o dată, mai pot participa la concurs?

Ne bucurăm să participi la toate etapele concursului nostru. Dar dacă ai câștigat o Biblie, este important să te bucuri și tu de răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu și altor tineri. Așa că ne poți oferi datele unui prieten, desigur cu acordul lui, sau ne lași pe noi să selectăm un alt câștigător.

Cât timp durează concursul?

Ultima zi a concursului este 26 decembrie 2016.

Comentarii Facebook


Știri recente