La Braşov a avut loc un concert pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului

Pe scena Sălii „Patria” din Brașov au urcat sâmbătă, 10 noiembrie, elevi, foști elevi și profesori ai Liceului de Muzică din Brașov, orchestra „Rapsodia”, cvintetul „Anatoly”, orchestra „Plaiuri Transilvane”, precum și alte ansambluri și interpreți pentru a susţine construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Concertul a fost dedicat strângerii de fonduri pentru construirea catedralei din Dealul Arsenalului.

În deschiderea evenimentului, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Laurențiu le-a mulțumit și i-a felicitat pe toți cei implicați în acest eveniment de susținere a celui mai important proiect național din România modernă.

„Vă binecuvântăm pe toți care ați binevoit să trăim împreună câteva momente atât de necesare nouă, momente de spiritualitate, momente de suflet care ne fac pe noi să uităm pentru o clipă de toate supărările, conflictele și neînțelegerile care ne sunt o povară”, a precizat ierarhul.

An Centenar

Toți cei prezenți în sală au avut posibilitatea la final să contribuie la susținerea financiară a construirii Catedralei Mântuirii Neamului, un locaș de cult reprezentativ pentru toți românii.

Toți cei care au urcat pe scenă au primit diplome din partea organizatorilor.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

 

Comentarii Facebook


Știri recente