La Brăila a avut loc o întrunire pentru susţinerea referendumului

Membrii Comitetului naţional de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea Constituţiei s-au întrunit marţi, 18 septembrie 2018, la Brăila, pentru a discuta despre aspecte legate de referendumul care va fi organizat în luna octombrie.

Evenimentul a fost organizat de Coaliţia pentru Familie şi Platforma Civică ÎMPREUNĂ și s-a desfăşurat în Sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Ana Aslan”.

Întrunirea a reunit oameni de cultură, avocaţi, profesori, reprezentanţi şi credincioşi ai cultelor recunoscute din România, membri APOR şi SNFOR – filialele Brăila, precum şi persoane dornice de a participa la desfăşurarea acestui referendum.

În prima parte a întrunirii au fost dezbătute aspecte privind importanţa susţinerii şi participării la Referendumul din octombrie, pentru limpezirea conţinutului noţiunii de căsătorie în Constituţie şi pentru armonizarea textul Constituţional cu textul Codului civil.

În cea de-a doua parte a manifestării a avut loc o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

La final, participanţii au concluzionat că acest Referendum trebuie luat foarte în serios și oferă  românilor şansa de a proteja noţiunea de căsătorie.

Foto credit: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Îmbătrânirea demografică în România

Sociologii şi demografii definesc îmbătrânirea demografică drept creşterea ponderii persoanelor vârstnice – de peste 65 de ani – în cadrul efectivului total al populaţiei studiate, în detrimentul celorlalte categorii de vârstă – tinerii şi adulţii,…