Jandarmii și-au cinstit ocrotitorii spirituali la Biserica Inspectoratului General din Capitală

Jandarmii și-au cinstit ocrotitorii spirituali, marți, la Biserica Inspectoratului General din Capitală.

Slujba închinată Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil a fost oficiată de Pr. Mihail Săsăujan, Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, împreună cu un sobor de clerici.

„Sfinții Arhangheli sunt cei care zi de zi au grijă de cei care pleacă în misiuni de ordine publică, în cei care asigură paza instituțiilor”, a declarat la Trinitas TV Preotul Liviu Tudor de la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

„Sfinții Arhangheli au grijă și de viața sufletească și trupească a familiilor lor, pentru că dincolo de haina pe care o poartă, jandarmii sunt suflete, sunt oameni care au o trăire sufletească și care la plecarea în misiune se gândesc că doar Dumnezeu îi poate apăra de riscurile potențiale”, a mai spus Pr. Liviu Tudor.

Sărbătoarea s-a încheiat cu o slujbă de pomenire. La troița din curtea Inspectoratului General au fost făcute rugăciuni pentru sufletele jandarmilor care s-au jertfit pentru apărarea țării și a credinței strămoșești.

Citește și: Jandarmii prin ochii unui preot militar: Trebuie să fie asemenea preoților în ținută și gândire


Sursă foto: captură video Facebook / Jandarmeria Română

Comentarii Facebook


Știri recente