ITO2017 | 2 septembrie: Pr. Constantin Necula va conferenţia la Iaşi

Conferinţă Iaşi

Părintele prof. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie din Sibiu va conferenţia sâmbăta aceasta la Iaşi. Evenimentul, care îl va avea ca moderator pe Daniel Buzdugan, se va desfăşura în Grădina Palas, începând cu ora 18:00.

Conferinţa intitulată „Tânărul în căutarea libertăţii” este organizuată în cadrul Întâlnirii Tinerilor Ortodocşi din întreaga lume, organizată anul acesta în capitala Moldovei, în perioada 1-4 septembrie 2017.


ITO 2017 | A fost lansat Imnul „Tânărul în căutarea Libertății” (Video)


ITO 2017 este organizat de Arhiepiscopia Iașilor prin Departamentul de Tineret și Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) Iași și va avea tema Tânărul în căutarea Libertății.

La evenimentul din această toamnă sunt așteptați 7000 de tineri ortodocși din România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Franța, Germania, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveția, Turcia, Iordania, Siria, dar și de pe continentul african. De asemenea, 550 de tineri vor fi implicați în acest proiect ca voluntari.

Citeşte şi: ITO 2017 | Daniel Buzdugan pentru Radio Trinitas: Părinții sunt cei mai buni prieteni ai tinerilor

 

Comentarii Facebook


Știri recente