ITO 2017 | Daniel Buzdugan pentru Radio Trinitas: Părinții sunt cei mai buni prieteni ai tinerilor

Daniel Buzdugan, moderatorul ITO 2017, a acordat în data de 29 august 2017 un interviu pentru Radio Trinitas Iași în care a vorbit despre Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din întreaga lume. În cadrul acestuia, realizatorul de programe radio le-a transmis ascultătorilor faptul că părinții sunt cei mai buni prieteni pe care un tânăr îi poate avea.

În debutul emisiunii, Daniel Buzdugan a explicat faptul că prin intermediul acestui eveniment tinerii pot învăța că se pot distra și altfel. Nu trebuie să te îmbeți, să strici, să spargi sau te droghezi ca să te simți bine.

Dacă un tânăr este apropiat de Dumnezeu, a spus moderatorul ITO 2017, nu va fi sclavul viciilor, al lucrurilor mai puțin plăcute pe care tinerii din ziua de astăzi le știu.

Întrebat de părintele Bogdan Țifrea, moderatorul talk-show-ului radiofonic, ce sfat ar oferi adolescenților în ceea ce privește libertatea de alegere, Daniel Buzdugan a răspuns că fiecare trebuie să nu aleagă lucrurile pentru care le va regreta mai târziu.


ITO 2017 este organizat de Arhiepiscopia Iașilor prin Departamentul de Tineret și Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) Iași și va avea tema Tânărul în căutarea Libertății.

La evenimentul din această toamnă sunt așteptați 7000 de tineri ortodocși din România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Franța, Germania, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveția, Turcia, Iordania, Siria, dar și de pe continentul african. De asemenea, 550 de tineri vor fi implicați în acest proiect ca voluntari.

Comentarii Facebook


Știri recente