ISU, SMURD și Ambulanța Maramureș premiate de PS Iustin pentru activitatea din pandemie

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță ale județului Maramureș au fost premiate de Episcopul Iustin duminică după Sfânta Liturghie „pentru implicarea cu profesionalism, vrednicie, dragoste creştină şi solidaritate umană faţă de cei aflaţi în mare suferinţă în acest an dificil în care întreaga lume şi România au traversat o grea perioadă de pandemie”.

PS Iustin a înmânat Ordinul și Medalia omagiale „Preot Nicolae Gherman” inspectorului şef al ISU Maramureş, Ion Ioniţă Sârb, Serviciului SMURD Maramureş, medicilor, paramedicilor, asistenţilor şi tuturor ostenitorilor din toate subunităţile, Juristei Ligia Micle, manager general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, medicilor, asitenţilor şi tuturor ostenitorilor din toate subunităţile.

Episcopul Iustin a acordat aceeași distincție domnului Dan Bucă, purtător de cuvânt al Instituţiei Prefectului Judeţului Maramureş, „pentru buna colaborare, eficiența şi profesionalismul de care a dat dovadă în relaţiile de comunicare cu Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului”.

Ierarhul a slujit duminică la Biserica „Nașterea Domnului” din Baia Mare, unde a și sfințit o cruce din marmură ridicată în curtea lăcașului de cult. Ctitora troiței a fost distinsă cu „Diploma Anului Omagial”.

Foto credit: Episcopia Maramureșului și Sătmarului

Comentarii Facebook


Știri recente