IPS Laurențiu a prezidat Adunarea Generală a Casei de Ajutor Reciproc

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, a prezidat marți, 14 martie 2017, ședința anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc (CAR) din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului. Evenimentul a avut loc în Aula Mitropolit Ioan Mețianu a Facultății de Teologie Ortodoxă Sfântul Andrei Șaguna.

Lucrările reuniunii au cuprins prezentarea și aprobarea dării de seamă pe anul 2016 și a raportului de cenzori. De asemenea, a fost prezentat și proiectul de buget pe anul 2017, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

În cuvântul rostit, Înaltpreasfinția Sa i-a felicitat pe membrii Adunării Generale a CAR. Totodată, ierarhul le-a mulțumit tuturor celor implicați pentru activitatea de a veni în sprijinul preoților din Arhiepiscopia Sibiului.

Mulțumesc celor care conduc această instituție. Ne rugăm lui Dumnezeu să vă dea sănătate pentru a avea aceeași râvnă în ajutorarea celor aflați în lipsuri, a spus ierarhul.

În cadrul ședinței a fost ținut un moment de reculegere pentru membrii CAR din Arhiepiscopia Sibiului care au trecut la Domnul în perioada trecută de la ultima întâlnire a Adunării Generale.

La ședința din data de 14 martie au participat: părintele Ilarie Benchea, vicarul eparhial, părintele Octavian Dumitru, președintele CAR din Arhiepiscopia Sibiului, precum și membrii Adunării Generale din cele 11 protopopiate ale Arhiepiscopiei Sibiului.

Comentarii Facebook


Știri recente