IPS Ioachim a târnosit Biserica „Înălțarea Domnului” din Parohia Pradaiș

Credincioşii Parohiei Pradaiș, comuna Huruiești, Protoieria Sascut, au participat duminica aceasta la un eveniment deosebit. Noua biserică ce are hramul Înălțarea Domnului a fost sfinţită de IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul rostit cu această ocazie, ierarhul i-a felicitat pe toți credincioșii care au contribuit la ctitorirea acestui chivot închinat lui Dumnezeu, subliniind faptul că fiecare biserică este o poartă a cerului care mijlocește prezența harului dumnezeiesc în viața tuturor celor care doresc să se mântuiască.

Această comunitate de oameni a arătat că și în momente de criză și timpuri nestatornice și neprielnice, lucrarea pentru biserică a fost aparte și parcă am sfidat timpul acesta secularizat și secularizant care aduce atâta pagubă sufletească omenirii și credincioșilor în special, pentru faptul că drumul pe care îl parcurgem este sigur, deși este labirintic, către Împărăția lui Dumnezeu. Drumul spre Dumnezeu este în sens invers față de alergarea galopantă a acestei lumi, a spus Părintele Arhiepiscop.

Comentarii Facebook


Știri recente