Iov: „Taina răbdării în suferințe” pe înțelesul copiilor

Editura Basilica publică o nouă carte pentru copii, „Iov: Taina răbdării în suferințe”.

Lucrarea semnată de Ani-Eliza Busuioc propune o prezentare a cărții „Iov” din Vechiul Testament pentru „a vă insufla curaj într-o perioadă în care teama de boală și suferință a cuprins umanitatea la nivel mondial”.

„Deși ne temem de suferințe, nu există om care să nu aibă parte de ele”, precizează autoarea.

„De aceea, Sfânta Scriptură ne așază înaintea ochilor minții priveliștea unei suferințe maxime, pe care cea mai mare parte a oamenilor nu pot s-o accepte nici măcar ipotetic, tocmai pentru a avea pentru a avea parte de un exercițiu duhovnicesc: văzând durerea maximă, să devenim conștienți de multitudinea darurilor primite de la Dumnezeu și să ne bucurăm că noi avem parte de suferințe mult mai mărunte și neînsemnate”, scrie autoarea în deschiderea lucrării.

Volumul în format A4, este ilustrat cu scene din Cartea Iov, realizate de Ani-Eliza Busuioc. Cartea apare în colecția „Ascultă cuvântul Meu”.

Sfântul și Dreptul Iov, mult răbdătorul, este cinstit în data de 06 mai.

Poți răsfoi și comanda cartea în Librăria Cărților Bisericești.


Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești – www.librariacartilorbisericesti.ro, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente