Întâlnirea trimestrială cu asistenții sociali, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Sectorul Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor – coordonator al activităților social-filantropice din eparhie, a organizat vineri, 14 februarie 2014, prima întâlnire trimestrială cu asistenții sociali din cadrul Birourilor de Asistență Socială ale Protopopiatelor, după cum informează sf-esc.ro.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate:

– Rezultatele obținute în urma finalizării procesului de raportare a activității social-filantropice desfășurate în anul 2013;

– Planificarea activității social-filantropice pentru anul 2014;

– Procedurile în ce privește comunicarea eficientă dintre Sectorul Social – Misionar și Birourile de asistență socială din cadrul Protopopiatelor din Eparhie;

– Evenimentele care vor fi organizate de Sectorul Social – Misionar în colaborare cu Birourile de asistență socială, dedicate anului omagial „1994 – 2014. Slujire și dăruire. Două decenii de slujire arhierească în Episcopia Sloboziei și Călărașilor„.

La această întâlnire au participat consilierul eparhial social, inspectorul social, 6 asistenți sociali, 2 referenți sociali și 1 lucrător social, întâlnire care a fost apreciată ca fiind interactivă, deschisă și eficientă.

Comentarii Facebook


Știri recente