Întâlnirea preoților de caritate și misiune din Protoieria Pitești

Cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune a organizat miercuri, 17 iunie 2015, întâlnirea preoților de caritate și misiune din Protoieria Pitești, care a avut tema: Comuniune, misiune și filantropie.

Au fost discutate proiecte actuale și pentru viitor, prin care Biserica dorește să se implice și mai mult în viața credincioșilor.

În cadrul spitalelor se dorește o desfășurare a activităților cu tinerii aflați pe patul suferinței, dar și a celor care sunt internați și au nevoie de sprijin duhovnicesc.

În centre și așezăminte sociale se va intensifica lucrarea de educație și implicare a beneficiarilor în societate, activități culturale și de voluntariat, o atentă și fructuoasă lucrare în mijlocul persoanelor cu dizabilități.

În rândul comunităților persoanelor cu deficiențe de auz, nevăzătorilor, persoanelor de etnie rromă, se vor continuarea întâlnirile pentru educație civică și voluntariat. Astfel de întâlniri vor avea loc și în celelalte protoierii, potrivit eparhiaargesului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente