Întâlnirea preoților de caritate cuprinsul Eparhiei Argeșului și Muscelului

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, în Paraclisul Centrului Eparhial a avut loc, marţi 17 martie 2015, în cadrul Sectorului Social Filantropic și de Misiune, întâlnirea preoților de caritate din cuprinsul Eparhiei Argeșului și Muscelului, precum și a reprezentanților Sectorului din protoierii.

După cum aflăm de la Sectorul Cultural al Eparhiei, s-a discutat despre proiectele implementate până în prezent, și anume 16 proiecte, cu un număr de 3453 beneficiari, în perioada 1 noiembrie 2014 – 15 ianuarie 2015, iar pentru viitor vor mai fi implementate încă trei proiecte: ,,Învață în tinda Bisericii” – meditații gratuite; ”Pelerinaje sociale” și ”Tradiții străbune” – atelier de creație.

Tema discutată a fost: Misiune și slujire în Biserică și societate, fiecare participant vorbind despre activitățile desfășurate și cele propuse pentru viitor, constatându-se o puternică implicare a Sectorului Social, Filantropic și de Misiune în mijlocul semenilor.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a mulțumit, tuturor, pentru tot efortul depus până acum și a binecuvântat activitățile, care se adresează celor care vin și bat la ușa Bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente