Întâlnirea liceenilor la Luduş

Departamentul de Tineret al Arhiepiscopiei Alba Iuliei şi Protopopiatul Luduş, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduş şi Casa de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu“ au organizat, marţi, 2 iunie, „Întâlnirea tinerilor liceeni din Protopopiatul Luduş„. La eveniment au participat aproximativ 200 de tineri din Luduş, Iernut, Sărmaşu şi Dătăşeni, îndrumaţi de către preoţii Lucian Voşloban din Luduş, Silviu Feier din Iernut, Daniel Cămară din Sărmaşu şi Florin Chirilă din Dătăşeni, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

Activităţile au debutat la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş cu o conferinţă susţinută de către părintele Daniel Cămară din Parohia Sărmaşu pe tema „Tinerii şi Muzica“, în cadrul căreia au fost abordate subiecte de interes pentru tineri, în special influenţa muzicii în viaţa lor. Momentul a fost urmat de o serie de concursuri şi jocuri interactive, tinerii fiind împărţiţi pe echipe de lucru şi ateliere, coordonate de către părintele Ioan Florea de la Parohia Zau de Câmpie şi de socio-animatori educativi.

În a doua parte a întâlnirii, participanţii s-au bucurat de un moment artistic, susţinut de Corul „Belcanto“ din Sărmaş, dirijat de părintele Daniel Cămară, apoi de o demonstraţie de folclor autentic românească oferită de Ansamblul de dansuri populare „Iernuţeana“ din Iernut şi de un recital oferit de tinerii Timeea Fekete, Teodora Iurian, Giorgiana Grosu, Andrei Lazăr, Alexandra Grosu şi Erika Varga de la Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduş, coordonaţi de către profesorul de religie Septimiu Pop – amfitrionul întregului eveniment.

Comentarii Facebook


Știri recente