Întâlnirea comisiei pentru desemnarea profesorului de religie al anului, în Episcopia Sălajului

Miercuri 10 iunie 2015, la Centrul Eparhial al Episcopiei Sălajului, s-a întrunit Comisia de concurs în vederea desemnării titlului de „Profesorul Anului”, după cum aflăm de la Pr. Silviu Boha, Inspector pentru catehizare parohială.

Comisia care a analizat dosarele care s-au calificat în faza finală a acestui concurs a fost formată din Preasfințitul Părinte Episcop Petroniu, Preacucernicul Părinte Gabriel Gârdan, consilierul cultural al Episcopiei Sălajului, Preacucernicul Părinte Silviu Boha, inspectorul pentru catehizare parohială, Doamna Profesor Claudia Boha, inspector de specialitate la Disciplina Religie în cadrul Inspectoratului Județean Școlar Sălaj, Preacucernicul Părinte Ionuț Pop, directorul Liceului Ortodox Sfântul Nicolae din Zalău, Preacucernicul Părinte Cosmin Porcar, directorul Școalii Gimnaziale Horea din Șimleu Silvaniei, Doamna Profesor Cristina Mureșan și Domnul Profesor Dan Moșincat.

În faza finală a concursului s-au calificat primii 10 profesori din Eparhie în ordinea punctajului acumulat în baza regulamentului desfășurării acestui concurs.

Titlul de „Profesorul anului” este acordat de Episcopia Sălajului începând cu anul 2009, fiind expresia aprecierii față de dăruirea profesorilor de religie și a performanțelor obținute de aceștia în fiecare an.

Comentarii Facebook


Știri recente