Întâlnire la zece ani de la terminarea Seminarului

Absolvenții promoției 2004 a Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei” din Galați s-au reîntâlnit la 10 ani de la terminarea cursurilor. Festivitățile au început în capela seminarului unde preoții și diaconii absolvenți au oficiat Sfânta Liturghie în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian, informează TRINITAS TV.

A urmat slujba de Te Deum și parastasul pentru ierarhii și profesorii trecuți la Domnul.

„Iată, reunite acum, familiile preoților atât pentru Sfânta Liturghie la Altar, cât și pentru continuare Liturghiei și filantropiei în propria familie și în parohie”, a remarcat Înaltpreasfințitul Părinte Casian.

În partea a doua a întâlnirii, absolvenții promoției 2004 au vizitat sălile de curs și biblioteca după care au luat parte la cursul festiv.

Dintre absolvenții promoției 2004 a Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei” 12 sunt preoți, iar 3 sunt diaconi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…