Întâlnire în cadrul proiectului FORTE, la Roman

Sala de ședințe a Centrului de zi „Episcop Melchisedec” a găzduit marți, 19 februarie 2013, o întâlnire a preoților romașcani în cadrul proiectului FORTE – Formare Trainică pentru Parteneriat Social, informează „Ziarul Lumina”.

Sesiunea a avut loc cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, și a debutat cu prezentarea activităților Sectorului social de către pr. Eugen-Ciprian Ciuche, consilier la Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, care este și consultant patriarhal în cadrul proiectului.

„Participanții au fost familiarizați cu noțiunile de viziune, misiune, direcții și obiective strategice pentru a înțelege necesitatea procesului planificării strategice. Obiectivul acestei întâlniri a fost, pe de o parte, prezentarea imaginii de ansamblu a realizărilor echipei nucleu care a lucrat pe parcursul unui an la planificarea strategică pentru perioada 2013-2016 , iar, pe de altă parte, să atragă în echipă și alte persoane dornice să se implice în etapele viitoare ale operaționalizării strategiei. Activități similare s-au desfășurat și în celelalte protopopiate ale Eparhiei Romanului și Bacăului, urmând ca strategia de dezvoltare să fie prezentată în cadrul întâlnirilor viitoare”, a declarat pr. Florin Țuscanu, protopop al Protopopiatului Roman.

Comentarii Facebook


Știri recente