Întâlnire în cadrul proiectului FORTE la Buhuși

În Protopopiatul Buhuși a avut loc, miercuri, 26 iunie 2013, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ioachim Băcăuanul – episcop vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, sesiunea de informare, susținută de către membrii Centrului de Excelență în Dezvoltarea Resurselor Umane – CEDRU – Bacău, centru creat în cadrul proiectului Forte – Formare trainică pentru parteneriat social.

Scopul acestei sesiuni de informare a fost acela de a prezenta proiectul FORTE: scopul, obiectivele, activitățile și rezultatele acestuia, precum și sprijinul pe care Centrul de Resurse Bacău îl poate oferi celor implicați în activitatea social-filantropică, și anume: înființarea unor centre sociale, completarea dosarului de acreditare pentru servicii sociale și întocmirea și completarea instrumentelor folosite în asistența socială, după cum ne-a transmis Pr. Gheorghe Bârjovanu.

Preoții participanți au completat un chestionar de identificare a nevoilor sociale, a resurselor existente și necesare, iar la final au primit un catalog de prezentare a serviciilor sociale din cadrul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente