Întâlnire de lucru în cadrul Proiectului Forte

Marți 19 februarie 2013, începând cu ora 09:00, Centrul de Resurse pentru formare și dezvoltare personală Drobeta, va găzdui un atelier de lucru în cadrul proiectului „FORTE -Formare trainică pentru parteneriat social”, informează episcopiaseverinului.ro

Evenimentul va întruni PC Părinți Consilieri, Părinții Inspectori ai sectoarelor de activitate ale Episcopiei Severinului și Strehaiei și alți angajați din administrația Centrului Eparhial, membrii ai echipei de nucleu, implicați la nivel de eparhie în proiectul derulat de Federația Filantropia . Întâlnirea va avea ca scop demararea planului operațional în vederea implementării obiectivelor strategice elaborate în cadrul procesului de planificare strategică.

Proiectul FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social este implementat de Federația Filantropia în nouă eparhii ale Patriarhiei Române, începând din septembrie 2010. Partenerii în proiect sunt: Patriarhia Română, Instituto de Formacion Integral (Spania) și Global Commercium Development. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 93/3.3/S/62277. Acesta urmărește dezvoltarea capacității organizaționale a structurilor active în domeniul parteneriatului social din cadrul Administrației Patriarhale și a nouă eparhii din cuprinsul Bisericii Ortodoxe Române, pentru a deveni parteneri mai puternici pentru incluziunea socială la nivel național.

Comentarii Facebook


Știri recente