Întâlnire de lucru în cadrul Proiectului FORTE în Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în ziua de miercuri, 16 ianuarie 2013, a avut loc, în cadrul Proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, întâlnirea de lucru a nucleului de planificare strategică din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, a precizat Pr. Laurențiu Lazăr.

Întâlnirea a avut loc în sala festivă de la Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei, iar participanții au avut ca obiectiv formularea și definirea obiectivelor operaționale ale planului strategic al Episcopiei Oradiei. Obiectivele operaționale au fost formulate de către membrii nucleului pe baza direcților strategice și a obiectivelor strategice formulate în întâlnirile anterioare din cadrul procesului de planificare strategică. Întâlnirea a fost facilitată de către domnul Aurel Borcescu, reprezentant al Global Commercium Developement.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…