Întâlnire de lucru a Sectorului social-misionar al Episcopiei Caransebeșului

Luni, 24 februarie, la Centrul Eparhial a avut loc prima întâlnire de lucru din acest an în cadrul proiectului „Tineri în biserică” organizat de Sectorul social-misionar și de activități cu tineretul, după cum ne-a transmis Diac. Pavel Canea. În desfășurarea întâlnirii părintele Gabriel Gozman, consilier social-misionar și părintele Mihai Ciucur, inspector social-misionar și de activități cu tineretul din Episcopia Caransebeșului, le-a prezentat reprezentanților zonali, ai Centrelor de tineret din Protopopiatele Caransebeș și Băile Herculane, graficul de desfășurare a activităților din cadrul proiectului, atribuțiile care le revin și modalitățile de susținere din partea sectorului social-misionar.

Ca reprezentanți zonali au fost prezenți din Protopopiatul Caransebeș părintele diac. Liviu Bojin, care va fi responsabil pe zona Caransebeșului și părintele Vidu Marius Vasiloni pe zona Valea Bistrei, iar din Protopopiatul Băile Herculane părintele Petrică Zamela, responsabil pentru Valea Almăjului și părintele Ciprian Danci pentru zona Mehadia și Băile Herculane.

Fiind prima întâlnire de lucru din acest an în cadrul proiectului „Tineri în biserică”, sectorul social-misionar și de activități cu tineretul dorește să responsabilizeze reprezentanții zonali pentru implementarea proiectului în zonele respective și dacă până în prezent s-au concretizat centre de tineret doar în orașele eparhiei, pe viitor se dorește punerea bazelor de noi centre de tineret și în zonele rurale, ca de exemplu în comunele mai mari cum sunt Mehadia și Bozovici.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…