Institutul „Matei Balș”: Mulțumiri Patriarhiei Române pentru sprijinul material și suportul spiritual

Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” transmite mulțumiri tuturor celor care, în contextul actual, și-au arătat disponibilitatea de a sprijini instituția cu donații în bani, alimente, materiale sanitare și echipamente de protecție.

„Mulțumiri Patriarhiei Române pentru sprijinul material și suportul spiritual”, transmite institutul pe site-ul oficial.

„În această perioadă grea, asemenea dovezi de compasiune și grijă față de cei din jur sunt foarte importante și ajută foarte mult, atât personalul medico-sanitar, cât mai ales beneficiarii direcți, pacienții”.

De la începutul epidemiei de coronavirus, atât Arhiepiscopia Bucureștilor, cât și majoritatea eparhiilor din Patriarhia Română participă la lupta împotriva răspândirii acestei boli mai întâi prin rugăciune și consiliere spirituală, apoi prin oferirea de spații pentru carantină, hrană celor izolați, sprijin divers pentru spitale în funcție de necesități.

Patriarhia Română a fost de-a lungul timpului alături de instituțiile medicale, colaborând împreună în consilierea spirituală, campanii de donare de sânge, dar și prin ajutor material concret: donații de aparatură medicală, mobilier, ș.a.

Vezi și:

Sursă Foto: Facebook / Institutul „Matei Balș”

Comentarii Facebook


Știri recente