Înfrăţirea elevilor Școlii Gimnaziale „Sfântul Silvestru” cu copiii internaţi în Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” din Bucureşti

Vineri, 6 martie 2015, a avut loc la Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru”, a patra ediție a Târgului de mărțișoare, organizat de copii de la clasele pregătitoare până la clasele a IV-a în parteneriat cu parohia „ Sfântul Silvestru” din Bucureşti, după cum ne-a precizat Pr. Bogdan Teleanu.

Activitatea a fost coordonată de către profesorul de religie, părintele Ciocan Cătălin şi a avut un caracter social filantropic. Fiecare clasă și-a expus creațiile pe holul școlii, iar banii obținuți din donaţii vor fi oferiţi Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”.

Vineri, 13 martie 2015, începând cu orele 11.00, în incinta Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, elevii Școlii Gimnaziale „Sfântul Silvestru” implicaţi în proiectul coordonat de către profesorul lor de religie vor oferi un mini concert şi vor împărţi daruri pentru copiii internaţi în spital. Suma de bani strânsă cu ocazia Târgului de mărțișoare va fi donată Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” pentru necesitațile medicale vitale.

Comentarii Facebook


Știri recente