Începutul noului an la Buzău

Slujba specială la noaptea trecerii dintre ani a fost oficiată și în Catedrala voievodală „Adormirea Maicii Domnului” din Buzău. În mijlocul credincioșilor s-a aflat Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.

În prima zi a anului 2013, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie a oficiat Liturghia Sfântului Vasile cel Mare la Catedrala voievodală din Buzău, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Ierarhul le-a vorbit credincioșilor despre viața și virtuțile Sfântului Vasile cel Mare, potrivit TRINITAS TV.

La slujbă au participat, ca în fiecare an, buzoieni din întreg municipiul. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie a oficiat, în prima zi din an, potrivit tradiției și slujba de Te Deum.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii Facebook


Știri recente

Sfințire de troiță la Baza Aeriana 90 | FOTO

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop vicar patriarhal, a oficiat marți, 28 mai 2024, slujba de sfințire a troiței ridicate în fața comandamentului Bazei 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu”.   Foto credit: Basilica.ro…