În Mitropolia Ardealului a fost implementat un nou proiect social

„O mână întinsă semenului nostru” este noul proiect social implementat în Mitropolia Ardealului. Anunțul a fost făcut marți în cadrul întâlnirii administrative a Permanenței Consiliului eparhial prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu.

În acest sens va fi organizată o ședință cu responsabilii sociali din fiecare protopopiat și de la parohii pentru buna desfășurare a proiectului, informează Mitropolia Ardealului.

Conform programului cadru stabilit „O mână întinsă semenului nostru” se va desfășura până de sărbătoarea Învierii Domnului.

Scopul ședinței de marți a fost de a analiza activitatea misionară, filantropică, administrativă și cultural-educațională din cele 10 protopopiate ale Arhiepiscopiei Sibiului.

Totodată a fost prezentat proiectul-cadru eparhial pentru anul 2020 și proiectele de activități care urmează a fi desfășurate.

Întâlnirea a avut loc în Sala „Spiridon Cândea” a Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…