În imagini: Șase mii de ieșeni au participat la Marșul pentru Viață 2018

Aproximativ șase mii de ieșeni au manifestat pașnic pe străzile municipiului pentru a susține viața și familia și pentru a atrage atenția asupra numărului mare de avorturi.

Marșul pentru viață de la Iași s-a desfășurat sâmbătă începând cu ora 13:00 pe traseul: Piaţa Unirii – Colegiul Național – Bulevardul Independenţei – Strada I.C. Brătianu – Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt – Piaţa Unirii.

Viața este un dar de la Dumnezeu!“Marșul pentru viața” la Iași

Posted by TRINITAS TV on 24 Martie 2018

Marșul a continuat cu un moment artistic desfășurat pe scena amplasată în Piața Unirii.

Anterior concertului, pe scenă a urcat Primarul Iașului, Mihai Chirica, care le-a spus miilor de participanți că „Dumnezeu iubește viața” și „trebuie să facem tot ce e posibil ca să slujim viața”.

Primarul a apreciat numărul mare de tineri și a spus că este important ca ei să conștientizeze cât de valoroasă este viața și ce responsabilitate presupune.

Evenimentul a continuat în Piața Unirii din Iași cu cântece și dansuri populare interpretate de tineri artiști și de grupuri de copii.

Marșul pentru Viață de la Iași a fost organizat de Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor.

În Arhiepiscopia  Iaşilor, manifestarea a mai fost organizată și în localitățile Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău, Târgu Neamț, Piatra Neamț, Botoșani, Săveni, Ștefănești, Darabani, Dorohoi, Borca și Bicaz, informează doxologia.ro.

Foto credit: Doxologia.ro

Comentarii Facebook


Știri recente