În imagini: Președintele Conferinţei Bisericilor Europene a vizitat pentru prima dată Centrul de Presă Basilica

Președintele Conferinţei Bisericilor Europene (CEC), Christopher Hill, a vizitat joi după-amiază Centrul de Presă Basilica al Patriarhiei Române.

În contextul întâlnirii delegației CEC cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, episcopul anglican Christopher Hill și preotul ortodox finlandez Heikki Huttunen, în calitate de secretar general CEC, au vizitat studiourile Radio și TV Trinitas și redacția Agenției de știri Basilica.

După ce le-au fost prezentate studiourile și birourile Centrului de Presă al Patriarhiei Române, membrii delegației și-au exprimat aprecierea față de activitatea mediatică a Bisericii Ortodoxe Române.

Christopher Hill a precizat că nu a mai întâlnit un centru de presă bisericesc de un asemenea nivel și organizare precum cel al Patriarhiei Române.

În cadrul discuțiilor cu reprezentanții Centrului de Presă, episcopul anglican a evidențiat importanța promovării binelui comun și a dialogului. De asemenea, Christopher Hill le-a urat jurnaliștilor mult spor și ajutor de la Dumnezeu în activitatea pe care o desfășoară.

Foto credit: Robert Nicolae / Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente