„Implică-te, împreună reușim mai mult!”: 24 de familii din Ilfov au primit sprijin de la voluntarii CMN

Prin campania „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, 24 de familii cu posibilități materiale reduse din localitățiile ilfovene Lipia și Gruiu au primit miercuri alimente de bază din partea voluntarilor Paraclisului Catedralei Naționale.

Preotul Gabriel Florin Darie din localitatea Gruiu a apreciat iniţiativa acestui demers umanitar.

„Ne-am bucurat de prezența voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale în parohia noastră pentru a dărui din nou, momente de bucurie fraților noștri care se află în dificultate din punct de vedere material”.

„Oamenii au nevoie de zâmbetele pe care am observat că le-ați dăruit, zâmbete care au adus bucurie în inima și pe chipurile lor”.

Dănuț Prună, coordonatorul voluntarilor Paraclisul Catedralei Naționale, a asigurat că vor continua acţiunile de acest tip. 

„Vom continua să fim alături de aceste familii aflate în dificultate. Le-am arătat că suntem solidari în aceste momente dificile prin care trec, că le suntem alături și îi sprijinim, distanța nefiind un impediment”, a spus el.

Din februarie anul trecut până în prezent, prin această campanie voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au sprijinit peste 4.700 de familii din 22 de județe. Ei au efectuat 191 deplasări în 149 de localități și au fost oferit ajutoare în valoare de 382.000 lei.

Foto credit: Voluntarii CMN


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente