Ieșenii îi aduc ultimul omagiu Maicii Siluana la Biserica Talpalari

Sicriul cu trupul Maicii Siluana a fost depus miercuri la Biserica „Nașterea Maicii Domnului – Talpalari” din centrul Iașilor, unde Părintele Paroh Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, a oficiat o rugăciune.

În zilele următoare, credincioșii ieșeni și cei din toate colțurile țării vor putea să-i aducă un ultim omagiu și să se roage pentru odihna monahiei. La căpătâiul ei vor fi citite tot timpul catisme din Psaltire.

Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la stareța Mănăstirii „Sfântul Siluan Athonitul” o pot face până sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.00, biserica rămânând deschisă zi și din noapte.

Înmormântarea are loc sâmbătă, de la ora 8.00, la Mănăstirea Frumoasa din Iași. Va fi oficiată mai întâi Sfânta Liturghie, iar de la ora 10.00 slujba înmormântării, care se va ține în curtea mănăstirii.

Maica Siluana Vlad, coordonatoarea Centrului de Formare și Consiliere „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” și stareța Mănăstirii „Sfântul Siluan Athonitul” din Iași, a trecut la Domnul marți, la câteva zile după ce împlinise 77 de ani.

Veşnica ei pomenire!

Mai multe fragmente din conferințele Maicii Siluana pot fi vizualizate pe portalul Doxologia.

Foto credit: Doxologia.ro

Comentarii Facebook


Știri recente