Grădinița suceveană „Sfântul Ioan cel Nou”, la 10 ani de la înființare

Grădinița suceveană „Sfântul Ioan cel Nou”, a împlinit 10 ani de la înființare. Aflată sub jurisdicția Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, grădinița promovează încă de la începuturile ei principiile și valorile unei educații moral-creștine, precum și frumusețea tradițiilor populare, informează TRINITAS TV.

Protagoniștii momentului aniversar au fost cele opt grupe de copiii ai grădiniței, cărora li s-a adăugat corpul didactic al instituției.

Partea artistică a sărbătorii a avut loc în Sala de conferințe a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Cu această ocazie, Părintele Arhim. Vartolomeu Chira, starețul Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou” și îndrumătorul spiritual al grădiniței, a făcut și o retrospectivă a celor 10 ani de activitate.

Alături de numeroșii părinți și bunici, au fost prezente la eveniment și numeroase oficialități din partea ISJ Suceava, precum și din partea Primariei municipiului și a Facultății de Științe ale Educației.

Momentul aniversar a fost îmbogățit și de evoluția corală a micilor artiști, îmbrăcați în costume populare sau specifice actului artistic interpretat.

Comentarii Facebook


Știri recente