Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” oferă prin concurs 34 burse de studiu

Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” oferă prin concurs 34 burse de studiu pentru anul şcolar şi universitar 2020-2021, informează Mitropolia Clujului.

Bursele sunt destinate elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, după cum urmează:

  • 18 burse pentru elevi, în valoare de 300 lei pe lună;
  • 12 burse pentru studenți, în valoare de 400 lei pe lună;
  • 3 burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 400 lei pe lună;
  • 1 bursă de cercetare pentru doctorat, în valoare de 500 lei pe lună.

Bursele pentru elevi vor fi acordate pe o perioadă de 8 luni, cele pentru studenţi şi masteranzi pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctorat pe o perioadă de 12 luni, începând cu 1 noiembrie 2020.

Masteranzii şi doctoranzii interesați de aceste burse vor trebui să prezinte un proiect de cercetare pe o temă interdisciplinară, din domeniile propuse: teologia şi interpretarea ştiinţelor, teologia şi bioetica, teologia şi mediul înconjurător, teologia şi artele, teologia şi lumea.

Calendarul, etapele desfăşurării concursului, precum și condițiile de participare pot fi consultate pe site-ul Fundaţiei.

Bursele oferite în acest an vor aniversa împlinirea în data de 18 martie 2021 a unui secol de la nașterea Mitropolitului Bartolomeu Valeriu Anania (1921-2011).

Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” a fost înfiinţată în urmă cu 12 ani, de vrednicul de pomenire Arhiepiscop şi Mitropolit Bartolomeu Anania. Instituția are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituoşi dar lipsiţi de posibilităţi, din resursele proprii, pe care le administrează potrivit dorinţei fondatorului ei.

Foto credit: zf.ro


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente