Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” oferă 34 de burse de studiu: Detalii concurs

Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” oferă prin concurs 34 de burse în anul şcolar şi universitar 2021-2022.

Acestea sunt repartizate după cum urmează: 18 burse pentru elevi, în valoare de 300 lei pe lună; 12 burse pentru studenți, în valoare de 400 lei pe lună; trei burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 400 lei pe lună; o bursă de cercetare pentru doctorat, în valoare de 500 lei pe lună, anunţă fundaţia printr-un comunicat de presă.

Bursele pentru elevi se acordă pe o perioadă de opt luni, cele pentru studenţi şi masteranzi pe o perioadă de nouă luni, iar bursa pentru doctorat se acordă pe o perioadă de 12 luni, începând cu 15 noiembrie 2021.

Masteranzii şi doctoranzii interesați de aceste burse vor trebui să prezinte un proiect de cercetare pe o temă interdisciplinară, din domeniile propuse: teologia şi interpretarea ştiinţelor, teologia şi bioetica, teologia şi mediul înconjurător, teologia şi artele, teologia şi lumea.

29 octombrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor, direct sau prin poştă, la sediul Fundaţiei (400117 Cluj-Napoca, P-ţa Avram Iancu 18). Rezultatele finale vor fi afişate în data de 10 noiembrie.

Fondul alocat pentru bursele din acest an şcolar este de 103.200 lei, iar până în prezent, Fundația a acordat 431 de burse unor tineri din întreaga ţară, în valoare totală de 1.139.100 lei.

Fundaţia a fost înfiinţată în urmă cu 13 ani de Mitropolitul Bartolomeu Anania. Fundația are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituoşi, dar lipsiţi de posibilităţi, din resursele proprii, pe care le administrează potrivit dorinţei fondatorului ei.

Sursă foto: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente