Foto: Liturghie arhierească în cel mai mic oraş din Călăraşi  

Episcopul Vincenţiu a slujit duminică în Lehliu Gară, cel mai mic oraş din jud. Călăraşi, cu puţin peste 6000 de locuitori.

Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie în biserica Parohiei Lehliu Gară, care are ca ocrotitori pe Sfinţii Dimitrie Izvorâtorul de Mir şi Irodion de la Lainici.

A fost adusă spre închinare credincioșilor Icoana Maicii Domnului „Prodromița” de la Mănăstirea Chiroiu. Foto credit: Episcopia Sloboziei și Călărașilor.
Copiii păstrează tradiţiile şi participă la slujbe îmbrăcaţi în costume populare. Foto credit: Episcopia Sloboziei și Călărașilor.
Teologul Adrian Liviu Marina a fost hirotonit diacon, urmând să fie hirotonit preot pe seama Capelei Spitalului „Anghel Saligny” din Fetești, cu hramul „Sfinții doctori fără de arginți” din județul Ialomița. Foto credit: Episcopia Sloboziei și Călărașilor.
În omilia sa, PS Vincenţiu a vorbit despre a doua venire a Mântuitorului Iisus Hristos şi a precizat că toate neamurile sunt chemate la Judecată, fiecare răspunzând după faptele sale.

Foto credit: Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Comentarii Facebook


Știri recente