Film documentar despre Mănăstirea Pasărea

Ctitorită la începutul secolului al XIX-lea, în anul 1813, pe malul râului Pasărea, la marginea pădurii Pustnicu, Mănăstirea Pasărea este, prin cele două veacuri de existență ale sale, o mărturie vie în istoria Bisericii Ortodoxe Române. Cu aceeași grijă pentru rugăciune și muncă, monahiile acestui așezământ împlinesc, cu filocalică trezvie și responsabilitate, ascultările încredințate în atelierele mănăstirii, constituind un exemplu pentru toți pelerinii.

TRINITAS TV a realizat un documentar despre Mănăstirea Pasărea în cadrul căruia este prezentat trecutul încărcat de sfințenie al locurilor, dar și preocuparea din prezent a viețuitoarelor de aici de a duce mai departe tradiția monahală, într-o lume din ce în ce mai secularizată.

DVD-ul cu filmul „Mănăstirea Pasărea” poate fi cumpărat de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii” (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul „Librăria Ortodoxă” (Bdul Regina Maria, Nr.1) sau prin comandă pe internet accesând secțiunea Magazin a site-ului trinitastv.ro.

Magazinul de obiecte, cărţi şi veşminte bisericeşti „Librăria Ortodoxă“ din București are, până pe 31 martie, o promoţie. Preţurile tuturor produselor aflate în gestiune sunt reduse cu 25%.

Comentarii Facebook


Știri recente