Filantropie cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului în judeţele Iaşi şi Botoşani

Acţiune social filantropică în jud. Iaşi şi Botoşani

Cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului, Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a oferit, recent, daruri pentru 50 de familii cu peste 8 copii din județele Iași și Botoșani, informează doxologia.ro.

Fiecare familie a primit câte un pachet constând în produse alimentare, articole de curățenie și igienă, jucării și haine. În desfășurarea acestui proiect au fost implicați 30 de voluntari, numeroși parteneri și sponsori care s-au ocupat de achiziționarea produselor, sortarea și distribuirea lor.

Familiile incluse în această campanie fac parte din Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sfântul Stelian, desfășurat de Pro Vita Iași din anul 2012.

Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sfântul Stelian este un proiect al Departamentului Pro Vita prin care sunt susținute și promovate 110 familii cu peste 8 copii din Arhiepiscopia Iașilor. Principalele forme de ajutor oferite sunt: burse de studii lunare pentru copiii care au rezultate bune la învățătură și sunt dornici să-și continue parcursul educațional, organizarea Întâlnirilor de Vară, pachete umanitare oferite cu ocazia Nașterii și Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ajutor medical și sprijin în funcție de necesitățile urgente ale fiecărei familii. 

 

Comentarii Facebook


Știri recente