Festival de încondeiat ouă în Parohia „Sfântul Apostol Toma” din Piteşti

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a avut loc a III-a ediție a Festivalului de încondeiat ouă, care s-a desfășurat la Parohia „Sfântul Apostol Toma” din municipiul Pitești, informează eparhiaargesului.ro.

Evenimentul a început cu o slujbă de mulțumire înălțată către Dumnezeu, oficiată de Părintele Paroh Olteanu George, cel care s-a ostenit pentru buna desfășurare a acestei manifestări.

Au fost prezenți copiii din clasa a III-a de la Școala Generală ,,Traian” însoțiți de Doamna Învățătoare Dobrescu Marilena.

La eveniment a fost prezent și Părintele Consilier Robert Nicolae, coordonatorul Sectorului Social, Filantropic și de Misiune, care a dăruit din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, cărți de rugăciuni, și a rostit un cuvânt despre legătura copilului cu Dumnezeu.

A fost prezent și Părintele Protopop Laurențiu Dinu, care a vorbit despre frumusețea Sărbătorii Pascale și importanța prezenței copiilor în viața bisericii.

La sfârșit, toți copiii au primit diplome și încurajări duhovnicești de la preoții reprezentanți ai Biroului de Catehizare din cadrul Protoieriei Pitești, Părintele Dumitrescu Alexandru și Părintele Stănescu Paul.

Ca și la edițiile trecute ale Festivalului, aceste ouă încondeiate, alături de alte daruri vor fi îndreptate către Centrul Sfânta Elena din Pitești și Azilul de bătrâni.

Comentarii Facebook


Știri recente