Faza judeţeană a Olimpiadei de Religie la Timişoara

Şcoala Gimnazială nr. 7 „Sfânta Maria” din Timişoara a găzduit sâmbătă, 7 martie etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie în Arhiepiscopia Timişoarei, potrivit mitropolia-banatului.ro.

În acest an la faza judeţeană s-au înscris peste 150 de elevi de la clasele VII-XII din şcolile judeţului Timiş. Evenimentul a debutat în capela şcolii „Sfânta Maria” cu oficierea unei slujbe de mulţumire, săvârşită de pr. Marius Sfercoci, inspector eparhial şi pr. Sorin Lungoci, consilier la sectorul învăţământ şi activităţi cu tineretul din Arhiepiscopia Timişoarei, la care au participat elevi şi profesori, conducerea şcolii şi prof. Daniela Buzatu, inspector de Religie în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş. În continuare elevii au intrat în sălile de examen unde au avut trei ore la dispoziţie pentru rezolvarea subiectelor de examen.

La final, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioan, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului la cantina din incinta şcolii a fost pregătită o agapă pentru toţi elevii participanţii şi profesorii însoţitori. Rezultatele finale vor fi afişate la şcoala organizatoare miercuri, 11 martie.

Comentarii Facebook


Știri recente