Facultatea de Teologie din București sprijină Colecta de Crăciun a Asociației Sf. Hristofor

Asociația Sf. Hristofor din București desfășoară o colectă pentru a aduce bucuria Crăciunului în centrele de plasament unde sunt copii și vârstnici instituționalizați. Anul acesta, acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” a Universității din București. Părintele Profesor Ioan Moldoveanu, decanul facultății, a postat pe rețelele de socializare o chemare la implicare.

„Chiar dacă suntem cu toții într-o stare de nesiguranță și incertitudine astăzi, să nu uităm să fim alături de copiii și bătrânii instituționalizați, care se luptă crunt cu singurătatea și cu lipsa dragostei familiale”, a scris decanul pe grupul de Facebook al teologilor bucureșteni.

Colecta de alimente neperisabile și produse de igienă personală și de curățenie se face la sediul ASCOR București (Str. Doamnei nr. 18), iar donațiile în bani pot fi depuse în contul asociației.

Asociația Sf. Hristofor își propune să ajungă cu daruri la  150 de copii și 80 de vârstnici instituționalizați la centrele DGASPC din București.

Asociația pentru copii și bătrâni ”Sfântul Hristofor”
Cont RON: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Banca: BCR, Sucursala Unirea,
Detalii transfer: „Alături de copii și bătrâni”.
Persoană de contact: Andrei – 0770 165 694

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” este organizație creștină, non-profit, ce desfășoară activități cultural-sociale și filantropice pentru copii, tineri, bătrâni instituționalizați și persoane defavorizate.

În cei șase ani de activitate, organizația a sprijinit mii de beneficiari prin zeci de acțiuni filantropice.

Sursa foto: Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul”

Comentarii Facebook


Știri recente