Expoziţie de fotografie în Parohia „Sfânta Parascheva” – Padova II din Italia

Clubul Fotografilor Iaşi şi Parohia Sfânta Cuvioasă Parascheva – Padova II din Italia organizează duminică, 26 februarie 2017, de la ora 12:00, vernisajul expoziţiei de fotografie Târnosire, semnată de Constantin Ciofu, coordonatorul Clubului Fotografilor Iaşi.

Evenimentul va avea loc în galeria de artă a Bisericii Sfânta Parascheva – Padova II, Via Tunisi 27B, Protopopiatul Tri-Veneto II. Expoziţia de fotografie cuprinde 37 de imagini în format 25X38 cm ce au ca subiect slujba Sfinţirii Bisericii Parohiei Padova II din 12 noiembrie 2016.

Un eveniment important din viaţa unei parohii poate fi valorificat prin intermediul imaginii, acest lucru fiind privit cu admiraţie de cei ce privesc fotografia pe hârtie ca pe o noutate sau ca pe ceva inedit, a spus Constantin Ciofu.

Acesta este motivul pentru care am ales cele mai reprezentative scene din cadrul Slujbei Sfinţirii Bisericii Ortodoxe «Sfânta Parascheva» – Padova II, pentru a le expune în faţa celor ce nu vor uita acest eveniment deosebit, explică fotograful.

Vernisajul va fi urmat de lansarea albumului foto Târnosire, editat cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Siluan şi susţinerea părintelui paroh Vasile Corja.

Comentarii Facebook


Știri recente