Excursie pentru olimpicii la religie din sectorul 6

Elevii olimpici la disciplina religie din sectorul 6 al Capitalei, alături de tinerii actori ai trupei ACIDOR, câștigătorii Concursului „Sfântul Nicolae, prietenul copiilor”, au primit drept recompensă pentru efortul depus în realizarea acestor activități o excursie organizată sâmbătă, 6 iunie, de Protopopiatul Sector 6 Capitală. 92 de elevi și profesori însoțitori au vizitat Mănăstirea Sinaia, Castelul Pelișor, Mănăstirea Caraiman, itinerarul încheindu-se cu câteva ore petrecute în aer liber la Gura Diham, informează Ziarul Lumina.

„Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Protopopiatul Sector 6 Capitală a organizat această excursie pentru tinerii olimpici la disciplina religie, precum și pentru micii actori ai trupei ACIDOR. Nădăjduim că această experiență le-a oferit posibilitatea de a dobândi noi cunoștințe, de a experimenta o formă a ceea ce înseamnă credința ortodoxă și i-a motivat în vederea obținerii unor rezultate deosebite și pe viitor”, a declarat pr. protopop Costel Burlacu.

În locurile vizitate copiii au primit informații de la persoane specializate, s-au rugat, au cântat, au făcut fotografii și s-au bucurat de timpul petrecut alături de colegii lor.

Comentarii Facebook


Știri recente