Examenul de certificare a competenţelor profesionale la Seminarul Teologic din Arad

Cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, elevii absolvenţi ai clasei a XII-a de la Seminarul Teologic Ortodox arădean au susţinut joi, 12 mai 2016, examenul de Certificare a competenţelor profesionale.

Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, având şi calitatea de preşedinte de onoare al comisiei de examen, a fost prezent la deschiderea şi derularea programului, fiind întâmpinat la sosirea în şcoală de către părintele profesor Pompiliu Gavra, directorul Seminarului, de către membrii comisiei şi de elevii absolvenţi. După rugăciunea din capela Seminarului, a început examenul propriu-zis, care s-a desfăşurat pe două coordonate: susţinerea lucrărilor de atestare profesională şi susţinerea probelor practice.

Întregul demers s-a realizat în prezenţa comisiei formată din părinţii profesori de la Seminarul Teologic din Arad, comisie prezidată de către Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei.  La acest moment al bilanţului, au luat parte alături de ierarh, consilierul cultural Protos. dr. Iustin Popovici şi consilierul economic, pr. Octavian Blaj, după cum afirmă arhid. prof. Tiberiu Ardelean, de la Biroul de Presă al Eparhiei.

Comentarii Facebook


Știri recente