Examen de licenţă la Facultatea de Teologie Ortodoxă Episcop Dr. Vasile Coman din Oradea

Absolvenţii Facultăţii de Teologie Ortodoxă Episcop Dr. Vasile Coman din cadrul Universităţii din Oradea, specializarea Pastorală, au susţinut în perioada 10 – 11 iulie 2017 examenul de licenţă.

În prima zi a examenului studenții au fost prezenți la susținerea probei orale la disciplinele fundamentale și de specialitate. Examinarea a presupus evaluarea cunoştinţelor dobândite pe parcursul celor patru ani de studii, a precizat părintele lector  Doru Fer.

A doua probă, ce a avut loc în data de 11 iulie 2017, a constat în prezentarea lucrărilor de licenţă şi disertaţie. Au susținut lucrările 38 de studenţi de la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală şi 13 de la studiile universitare de masterat.

În continuare, după prezentarea lucrărilor, toţi absolvenţii declaraţi admişi s-au îndreptat spre capela Sfântul Teodor Studitul unde au depus jurământul de credinţă şi de fidelitate faţă de Biserica Ortodoxă Română.

În cuvântul rostit, părintele Dumitru Megheşan, decanul facultăţii, a adresat câteva îndemnuri absolvenţilor.

Momentul festiv s-a încheiat cu declararea absolvenţilor ca licenţiaţi în teologie, respectiv absolvenţi de studii universitare de masterat cu diplomă de absolvire.

Comentarii Facebook


Știri recente