Examen de capacitate preoţească în Episcopia Caransebeşului

Episcopia Caransebeşului anunţă pe toţi cei interesaţi de ocuparea unui post clerical vacant, de organizarea unei noi sesiuni a examenului de titularizare (capacitate) preoţească, marţi, 17 februarie 2015, după cum aflăm de la Diac. Pavel Canea.

Sectorul Administrativ-Bisericesc al Episcopiei Caransebeşului aduce la cunoştinţă că examenul de capacitate preoțească va avea loc în incinta Centrului Eparhial și se adresează tuturor celor care sunt licenţiaţi în Teologie. Probele scrise (Dogmatică şi Morală; Administraţie Bisericească) vor avea loc între orele 9-11, iar probele orale (Omiletică, Catehetică, Liturgică, Tipic, Cântare şi Legislaţie) vor avea loc începând cu orele 12.00.

Cei doritori pot depune dosarul de înscriere la examen la Centrul Eparhial, Sectorul Administrativ-Bisericesc, până vineri, 13 februarie 2015. Dosarul va cuprinde: cerere de înscriere la examen, un Curriculum Vitae, fotocopii nelegalizate după: diploma de bacalaureat, atestatul profesional (după caz), diploma de licenţă (sau adeverinţă eliberată de Secretariatul Facultăţii cu media anilor de studii şi a examenului de licenţă), diploma de master (după caz), foaia matricolă şi C.I.

Amintim că media examenului de titularizare (capacitate) preoţească este luată în considerare la concursul de dosare pentru numirea într-o parohie a debutanţilor.

Comentarii Facebook


Știri recente