Eveniment la Universitatea Dunărea de Jos

Sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați a fost binecuvântată ieri, 27 februarie 2014. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian, în prezența profesorilor, a reprezentanților oficialităților județene și a tinerilor studenți, informează TRINITAS TV.

Au urmat scurte alocuțiuni, după care ierarhul a oferit Universității o icoană a Mântuitorului Iisus Hristos și ultimele apariții editoriale ale Arhiepiscopiei.

În prezent, Universitatea „Dunărea de Jos” funcționează cu 15 facultăți, între care și Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, școlarizând aproximativ 14.000 studenți în 46 domenii.

Comentarii Facebook


Știri recente

La hramul istoric al Catedralei Patriarhale va fi proclamată canonizarea Sf. Cuv. Teofana Basarab | Programul manifestărilor

Catedrala Patriarhală îşi serbează în 21 mai hramul istoric dedicat „Sfinților Împărați Constantin și Elena”.  Între manifestările organizate este cuprinsă proclamarea canonizării Sfintei Cuvioase Teofana Basarab. Detalii despre viaţa sfintei, aici. Programul integral: Proclamarea canonizării…