Etapa județeană a Olimpiadei de Religie la Timișoara

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, sâmbătă, 1 martie 2014 a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de Religie în Arhiepiscopia Timișoarei. Concursul s-a adresat elevilor din clasele VII-XII și s-a desfășurat la Școala gimnazială nr. 7 din Timișoara. În acest an, peste 150 de elevi de la mai multe școli din județul Timiș s-au înscris la faza județeană a olimpiadei.

În debutul evenimentului, Pr. Marius Sfercoci, inspector eparhial și Pr. Sorin Lungoci, consilier la Sectorul învățământ și activități cu tineretul al eparhiei, au oficiat o slujbă de Te Deum în capela „Sfânta Maria” din incinta școlii timișorene, în prezența Preasfințitului Paisie Lugojanul, a doamnei Daniela Buzatu, inspector de Religie, a cadrelor didactice și a elevilor, potrivit mitropolia-banatului.ro.

În finalul slujbei, Ierarhul a adresat un cuvânt elevilor participanți, urându-le success la concurs, dar și îndemnul de a continua pe mai departe studiului teologic, indiferent de rezultatele obținute.

În încheiere toți cei prezenți au primit iconițe din partea Arhiepiscopiei Timișoarei.

Afișarea rezultatelor finale va avea loc marți, 4 martie.

Comentarii Facebook


Știri recente